Powered by Smartsupp Jak je to s dotací NZÚ? | Morasol, moravská solární s.r.o
Drobečková navigace

Úvod > Blog > Jak je to s dotací NZÚ?

Jak je to s dotací NZÚ?



Datum konání:
18.9.2020

Jako budoucí majitel fotovoltaiky máte možnost si požádat o příspěvek v rámci dotačního programu Nová zelená úsporám. Díky této finanční injekci se fotovoltaika stává dostupná téměř pro všechny a tvrzení, že je fotovoltaika pouze pro bohaté, se stává mýtem. Další mýty naleznete v našem článku Mýty o fotovoltaice.

43.jpg

Dotace Nová zelená úsporám

Dotaci Nová zelená úsporám je možné získat mimo jiné ve chvíli, kdy si pořizujete fotovoltaickou elektrárnu! A to ne zrovna v malé míře, majitelé rodinných domů totiž mohou žádat o dotaci až  205 000 Kč. V Moravskoslezském, Ústeckém a Karlovarském kraji dokonce

až o 225 000 Kč

Řešení fotovoltaické elektrárny pro rodinný dům

Instalované části systému  Výše dotace 
Instalace o výkonu 2 kWp s klasickým měničem 40.000 Kč
Instalace o výkonu 2 kWp s hybridním měničem 60.000 Kč
Instalace o výkonu 2 kWp s využitím tepelného čerpadla 100.000 Kč
Za každou další 1 kWp instalovaného výkonu 10.000 Kč
Za 1 kWh akumulačního systému 10.000 Kč

 

Důležité je zmínit také to, že většina našich klientů dosahuje na nejvyšší výši dotace a to 205.000 Kč. 

Výhodné kombinace

Pokud se rozhodnete kombinovat více opatření, tak získáte super bonusy. Za každou kombinaci je to 10.000 Kč navíc. Např.

FOTOVOLTAIKA + DOBÍJECÍ STANICE = + 10 000 KČ

FOTOVOLTAIKA + DOBÍJECÍ STANICE + ZATEPLENÍ = + 20 000 KČ

Šetřete, zhodnocujete

Díky dotaci ušetříte jak za pořizovací cenu fotovoltaiky, tak také snížíte spotřebu energií v letech budoucích. Pořízení fotovoltaické elektrárny také zvýší hodnotu vaší nemovitosti. V blízké budoucnosti budou mít požadavky na energetické a ekologické vlastnosti nemovitostí čím dál tím vyšší vliv na cenu. 

U Morasolu vyřízení dotace navíc vyřídíme za vás, takže nemusíte mít žádné starosti s papírováním. Pokud byste měli jakýkoliv dotaz, neváhejte se na nás obrátit pomocí našeho kontaktního formuláře. Rádi vám na dotazy odpovíme!

Uvažujete o pořízení fotovoltaiky, ale chcete se nejdříve dozvědět více? Přečtěte si náš E-BOOK, který pro vás máme zdarma. Nebo nás rovnou kontaktujte přes poptávkový formulář a naši technici se vám ozvou s ideálním řešením na míru!

CHCI NEZÁVAZNOU NABÍDKU