Powered by Smartsupp POZOR: Důležité změny v dotačních podmínkách na fotovoltaické elektrárny | Morasol, moravská solární s.r.o
Drobečková navigace

Úvod > Blog > POZOR: Důležité změny v dotačních podmínkách na fotovoltaické elektrárny

POZOR: Důležité změny v dotačních podmínkách na fotovoltaické elektrárny



Návrh bez názvu - 2024-02-02T140001.442.jpg

 

Pokud jste to ještě nezaznamenali v médiích, informujeme vás tímto, že od 15. 2. 2024 dochází opět ke změně dotačních podmínek v programu Nová zelená úsporám. Od tohoto data dojde ke snížení maximální dotace z aktuálních 200 000 Kč na maximálně 160 000 Kč. Na rozdíl od konkurence vás nechceme strašit, ale přece jen už je to poměrně velký finanční rozdíl, na kterém při investici záleží.

31. 1. 2024 byla vydána tisková zpráva, která změny vysvětluje a zdůvodňuje. Pročíst si ji můžete zde.

Pokud se rozhodnete vložit důvěru do naší firmy MORASOL, rádi pro vás podáme žádost o dotaci, díky které budete mít zaručené dosavadní podmínky.

Snažíme se, abychom pro vás omezili administrativu a byrokracii na minimum, ale celý proces příprav pro realizaci fotovoltaické elektrárny není tak jednoduchý, jak se může zdát. Nejvíce času nám zabere vypracování projektové dokumentace a výpočtového nástroje, které musíme k žádosti připojit.

Proto neváhejte a ozvěte se nám nejpozději do 13. 2. 2024. Uděláme vše pro to, abyste s našimi službami byli maximálně spokojení a abychom vás celým procesem provedli co nejpříjemněji.

Obraťte se na nás pomocí kontaktního formuláře nebo nám pošlete zprávu na info@morasol.cz