Powered by Smartsupp Využijte svou fotovoltaiku na max! | Morasol, moravská solární s.r.o
Drobečková navigace

Úvod > Blog > Využijte svou fotovoltaiku na max!

Využijte svou fotovoltaiku na max!



Datum konání:
18.4.2024

využijte svou fotovoltaiku na max.jpg

V Morasolu si už od začátku zakládáme na tom, aby našim zákazníkům přinesla fotovoltaika co nejvíce možností úspory energií a peněz.

Dlouhodobě spolupracujeme s českým technologickým řešením od jesenické firmy AERS (Fénix Group) a jejich inteligentní stanicí s bateriovým úložištěm HES All in one.

Kromě toho ale nabízíme také osvědčené technologické řešení fotovoltaických sestav SOLAX. Právě tuto variantu si vybírá většina našich klientů, kteří poptávají kvalitní fotovoltaiku vyšší střední třídy. A právě k této variantě je nyní k dispozici další vychytávka v podobě vzdáleného monitoringu DataHub 1000. 

Jedná se o jednoduchou integraci i do již zprovozněného systému, která umí směřovat vyrobenou a spotřebovanou energii přesně tam, kde je ve vaší domácnosti právě potřeba. Navíc se díky tomuto zařízení můžete připojit na spotové obchodování (OTE) a toto směřování toku energie zúročit i na burze

Můžete tak podle aktuálních výhodných podmínek vlastní vyrobenou energii do sítě dodávat (vybíjet baterie) nebo naopak spotřebovávat (nabíjet baterie, zapnout preferovaný spotřebič apod.).

Přesvědčte se o těchto výhodách sami. Kontaktujte nás přes poptávkový formulář na a naši technici se vám ozvou s ideálním řešením na míru!